Efterkommere Mathias ESMARCH

Eighth Generation


92. Inge Esmarch POULSEN, F. PEDERSEN [scrapbook] (Henny Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 17 Oct 1951. She died on 15 Jun 2005 in København. She was buried on 24 Jun 2005 in Bispebjerg, kbh.

Tale ved Inge Esmarch Poulsens bisættelse - Sønder Kapel, Bispebjerg Kirkegård d. 24.6.05.

”Vær barmhjertige, som Jeres fader er barmhjertig. Døm ikke, så skal I ikke selv dømmes; fordøm ikke, så skal I ikke fordømmes”
Ordene fra Lukasevangeliet hører til de mest centrale indenfor den kristne tro. Den drejer sig om barmhjertighed og tilgivelse frem for fordømmelse og afvisning. Og det skal gælde for vores liv med hinanden, og når vores liv engang er slut.
Uanset hvordan vores liv former sig, skal vi vide én ting: I kraft af vor dåbspagt kan vi være sikre på, at Gud tager imod os med kærlighed og forståelse. Vi bliver ikke lagt fast på alt det, der gik mindre godt i vort liv, men omsluttes af kærlighed og forståelse, så vi kan få fred for det, vi ikke kunne slippe i vores liv: vores egen utilstrækkelighed og manglende evne til at bryde ud af livets onde cirkler.
Gode, trøstende tanker.
Når man ser tilbage på Jeres mors liv, var det jo ikke noget nemt liv. Eller specielt vellykket  og da slet ikke i forhold til Jer, hendes børn, Jimmy og Pia. Hun magtede Jer ikke, havde ikke overskud til at være mor for Jer i klassisk forstand - og holdt alligevel af Jer - på sin egen måde. Hvor stolt og glad var hun for, at du, Jimmy havde fået læreplads og kæreste - en bekræftelse af at hendes dårligdomme ikke fulgte med Jer som en forbandelse. Og også sit barnebarn nød hun i det omfang, hun havde overskud til det.
Inderst inde var hun jo et meget kærligt og omsorgsfuldt menneske. Det nød i godt af på Sundhold. Her var hun en af dem, der havde noget overskud, havde nogle ressourcer at give af - og det benyttede hun sig af. Hendes kreativitet - i blomsterværkstedet, hvor der var plads til hendes sans for smukke ting - hun var jo et meget fintfølende menneske med en stor intelligens. Og hvor stolt var hun, når hendes ting altid solgte godt på markedsdagene.
Eller hendes engagement i den sorte gryde - nej, hun skjulte sig ikke, men fik brugt sine talenter. Og på mig virker det næsten som om hun herigennem kunne kompensere lidt for, hun ikke magtede i forhold til Jer. Og ligeså smerteligt det var for Jer, at i skulle undvære Jeres mor på tæt hold på så tidligt et tidspunkt i Jeres liv, ligeså smerteligt var det sikkert for hende at erkende og se i øjnene, at I var en opgave, hun netop ikke kunne rumme, fordi alkoholen spillede for stor en rolle i hendes liv. Og til syvende og sidst jo også i Jeres: Jeres bekymring for hvordan hun havde det - I kunne jo straks høre på hende, hvordan det stod til. Jeres ønsker om en pludselig åbning, så hun igen oplevedes som frisk og nærværende.
Jeres længsler efter tryghed og nærhed, der aldrig rigtig blev indfriet. Kun i små glimt lykkedes det - juleaftnerne samme, fortroligheden med hende på de gode dage - de adskilte livsforløb til trods - der var nogle særlige bånd i mellem jer.

”Døm ikke, så skal I ikke selv dømmes”
Hvorfor bliver et menneskes liv som det bliver? Hvorfor er nogles liv fanget i nogle rutiner, der synes at kvæle det, frem for at fremme det ? Vanskelige spørgsmål uden nemme svar. Livet er ikke entydigt. Og heller ikke kristendommen har en opskrift på, hvordan lidelse og modgang kan undgås. Tværtimod, så er den overbevist om, at den er en del af livet.
Ligesom Jesus selv blev udsat for livets dybe meningsløshed, da han hang på korset langfredag.
Men kristendommen slutter netop ikke der. Tror på, at det bliver påskemorgen og at korsets tyngende kraft kan brydes.
Og derfor skal også vi have lov til at lægge fortidens åg fra os.
Tro på, at vi kan komme videre.
Selvom det engang imellem først er døden, der åbner en ny dør. Ligesom for Jeres mor, der nu er del af Guds kærlighed og ikke længere behøver at føle sig utilstrækkelig og svag, men finde ly i kærlighedens styrke.
Og denne Guds kærlighed må nu også være en trøst for Jer, der i dag tager afsked med hende. At I som tiden går, overlader hende til denne Guds fred og forliger Jer med det, der har været - når I kommer i tanker om, hvad vi lige har sunget:

Betragter månens bue
den kun er halv at skue
og dog rund og hel.
Så er vel flere sager,
som nu vort hjerte vrager,
fordi vi halvt dem skuer kun.

Gud ser altid hele mennesket og det, han ser, er derfor godt og i denne bevidsthed kan I godt overlade Jeres kære mor Inge Esmarch Poulsen i Guds kærlige varetægt.
Æret være hans minde!

Amen
Sognepræst Ulrich Vogel

Inge married Stefan ALÉX. The marriage ended in divorce.

They had the following children.

+ 146 M i Automekaniker Jimmy Esmarch NIELSEN was born on 23 Jan 1986.

Inge also married Bjarne NIELSEN. The marriage ended in divorce.

They had the following children.

+ 147 F ii Pia Esmarch NIELSEN was born on 9 Mar 1970.

Inge also married Poulsen. The marriage ended in divorce.

Inge also married Bendtsen. The marriage ended in divorce.

93. Værktøjsmager Bjarne Esmarch PEDERSEN [scrapbook] (Henny Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 22 May 1954.

Bjarne married Mimi PETERSEN about 1976.

They had the following children.

  148 M i
Dan Esmarch PEDERSEN.
+ 149 M ii Johnny Esmarch PEDERSEN.

94. Pensioneret Chefkonsulent Mogens ESMARCH [scrapbook] (Henny Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 7 Jan 1956 in København, Vigerslev.

10. kl. fra Husum skole 1973
Ansat 1973 som kontorlev i Finansministeriet. Ansat samme sted 1976.1987 ansat i Administrationsdepartementet som fuldmægtig. Specialkonsulent 1999 og Kgl. udnævnt som Chefkonsulent i Finansministeriet 1. december 2001. Pensioneret 1. februgar 2018.

Har siden 1991 været beskæftiget med forhandlinger for ansatte i staten.

Forvaltningsfaglig afgangseksamen fra Danmarks Forvaltningshøjskole i 1991.

Mogens married Jette Folga RASMUSSEN, daughter of Leif RASMUSSEN and Elly Kirstine FOLGA, on 5 Aug 1978 in Gladsaxe Kirke. The marriage ended in divorce. Jette was born on 20 Aug 1956.

They had the following children.

+ 150 F i Malene Folga ESMARCH was born on 8 Oct 1980.
  151 M ii
Lasse Folga ESMARCH was born on 25 Mar 1983 in Herlev. He was christened in Herlev Kirke.

89 Herlev skole (bh.kl)
90 Tvedevangen skole (1.kl)
96 Herlev Privatskole
99 Sorø Efterskole
00 Lyngby HS HHx
02 Frb. Ts feb juni
02 flyvevåbnet Værløse
03 Flyvevåbnet Ålborg
05 Elektronikfagtekniker.
       
Lasse married Anna Lind ALBERG on 20 May 2017 in Sct. Lucas Kirke, Frederiksberg. Anna was born on 25 Aug 1990.

Mogens also married Konsulent Margith NIELSEN [scrapbook] on 17 May 1999 in Roma, Italien. Margith was born on 4 May 1956 in København, Vanløse.

Marriage Notes:

Viet af de kommunale myndigheder i Rom. Vielsen foregik først på rådhuset i et rent ekspeditionslokale, hvor vi mødte med 2 vidner og en tolk. Dem havde vi fået kontakt med via den danske ambassade.

I ekspeditionslokalet sad 4 personer, hvoraf en embedsmand skrev papirer og førte det hele til protokols. Vi betalte 1.500 lire i stempel.

Efter denne formelle del tog vi ned til byens bryllupssal, som var smukt og romantisk indrettet i et gammelt nedlagt koster. Vi blev placeret på to højryggede plysstole og på hver side, de medbragte vidner. Tolken stod ved side af den officielle repræsentant fra Stato della Civile, som var iført tricolore bånd over skulder og bryst. Vielsescermonien bestod først i oplæsning af de paragraffer i den italienske ægteskabslovgivning, der beskriver ægtefællernes forpligtelser i ægteskabet.  Derefter de traditionelle spørgsmål om,  hvorvidt den ene vil tager den anden til ægte. Og endelig fik vi ringe på.

Vielsen blev fotograferet af en lokal fotograf, som "samlede" vordende brudepar op udenfor bryllupssalen. Vi fik billederne en time efter.

Dererfter tog vi op på plaatinerhøjen og drak champagne og spiste jordbær  i de historiske omgivelser.

Aftenen sluttede med et udsøgt middag i en lille restaurant i bydelen Trastevere.

95. Souschef Else Grete Esmarch PEDERSEN (Preben Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 12 Dec 1954 in Ånum Mark. She was christened on 13 Feb 1955 in Skjern Kirke.

Kalder sig Else Esmarch.

Uddannet pædagog. Har siden 1990 arbejdet som dagplejepædagog i SkjernKommune. Fra 2003 som souschef.

Else married 1 Fængselsoverbetjent Poul Tranekjær PEDERSEN on 2 Feb 1985 in Skjern Kirke.

Poul kommer fra Tarm.

Fængselsoverbetjent med tjenestested i Herning Arrest.

They had the following children.

  152 M i
Knud Morten Esmarch PEDERSEN was born on 9 Jun 1988 in Skjern.

96. Musiktekniker Knud Erik ESMARCH [scrapbook] (Preben Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 21 Feb 1957 in Ånum Mark, Skjern. He was christened on 21 Apr 1957 in Skjern Kirke.

Ansat i Danmarks Radio

Knud married Journalist Ulla Timann JENSEN on 22 Jun 1991. The marriage ended in divorce.

They had the following children.

  153 M i
Lars Friis ESMARCH was born on 19 Jun 1988.

født Timann giftet sig til Friis
       
Lars married Charlotte Friis ERIKSEN on 16 Jul 2016 in Århus Rådhus. Charlotte was born on 18 Oct 1988 in Århus.
  154 M ii
Troels ESMARCH was born on 11 Apr 1991.

Knud also married Elsebeth BORG on 31 May 2008 in Lemvig kirke.

They had no children.

97. Børnehavepædagog Bente Esmarch PEDERSEN (Preben Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 13 Mar 1959 in Ånum Mark. She was christened on 3 May 1959 in Skjern Kirke.

Bente married Jørgen POVLSGAARD.

They had the following children.

  155 F i
Mette Esmarch POVLSGAARD was born on 22 Nov 1987.
  156 M ii
Rasmus Esmarch POVLSGAARD was born on 21 May 1998.

98. Bankassistent Karin Esmarch PEDERSEN (Preben Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 16 Feb 1966.

Karin married Ejendomsmægler Kent Balle THOMSEN on 18 Jun 1988 in Skjern.

Indehaver af NYBOLIG i Skjern - Tarm.

They had the following children.

  157 F i
Anne Esmarch THOMSEN was born on 3 Apr 1992.
  158 F ii
Stine Esmarch THOMSEN was born on 19 Jan 1995.
  159 F iii
Sofie Esmarch THOMSEN was born on 21 Nov 1998.

99. Postbud Benny PEDERSEN [scrapbook] (Gert Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 31 Jul 1955.

He had the following children.

  160 F i
Susan THUNØ was born on 19 Dec 1984.

101. Vibeke Esmarch PEDERSEN (Gert Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 19 May 1964 in Sankt Josef Hospital Kbh..

Vibeke married Peter JUUL.

They had the following children.

  161 M i
Niels-Christian Esmarch JUUL was born on 18 May 2000.
  162 F ii
Mette-Marie Esmarch JUUL was born on 26 Sep 2001.

She had the following children.

+ 163 F iii Elizabeth Aagaard ESMARCH was born on 7 Dec 1989.

105. Lis Esmarch Vestergård KRISTENSEN (Sonja Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 19 Nov 1958.

Lis married Allan PEDERSEN in 1994. The marriage ended in divorce.

They had the following children.

  164 F i
Michelle Esmarch PEDERSEN was born on 4 Apr 1993.
       
Michelle married Bradley THORNBER on 3 Dec 2011.
  165 F ii
Camilla Esmarch PEDERSEN was born on 31 Jul 1998 in Australien.

106. Bettina ESMARCH (Sonja Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 13 Jun 1971.

Bettina married Torben Leth KRISENSEN on 7 Aug 1993 in Seem Kirke.

They had the following children.

  166 M i
Kasper Esmarch Leth KRISENSEN was born on 1 Feb 2002.
  167 F ii
Mia Esmarch Leth KRISENSEN was born on 21 Jun 2005.

108. Tina Esmarch KNUDSEN (Betty Esmarch PEDERSEN , Anna Christine ESMARCH , Hans Haagen , Christian Frederik , Hans Haagen , Jens , Mathias ) was born on 9 Dec 1969.

Tina married Frank STRØH-HANSEN.

They had the following children.

  168 F i
Nathasja Esmarch STRØH-HANSEN was born on 26 Dec 1990.
  169 M ii
Nicklas Esmarch STRØH-HANSEN was born on 5 Jan 1993.

Home First Previous Next Last

Surname List | Name Index